Google Partner Google PartnerMicrosoft Certified Microsoft CertifiedShopify Partner Shopify Partner |   Trustpilot anmeldelser   5/5 stjerner på Trustpilot

Google Ads bureau

Størstedelen af danske virksomheder anvender Google Ads som en del af en samlet digital strategi. Vi hos Nspire har specialiseret os i netop denne enorme platform. Vi har bevist, at vi kan vækste virksomheder ved at bruge Google Ads som værktøj. Af den årsag er vi blevet tildelt den officielle titel som Google Partner.

Vi er Google Partner

Det kan være utroligt kompliceret at gå i gang med Google annoncering, da algoritmen og platformen er i konstant udvikling. Vi leverer på en lang række services, som sikrer, at du får succes med Google Ads.

Vores pakke indeholder bl.a.
 • Google Ads opsætning og optimering
 • Søgeords- og konkurrentanalyse
 • Google Search, Google Shopping og Display
 • Profitbudgivning og Premium CSS
 • Løbende uformel sparring
 • Løbende rapportering samt månedsrapport
 • Fast specialist som kontaktperson

Bliv vist på Google

Lad dine kunder finde din virksomhed i toppen af Googles søgeresultater. Det kan du sikre ved at betale Google for en annonceplads øverst i søgemaskinen. Når dine potentielle kunder søger på Google efter dit produkt eller service er det vigtigt, at du vises og samtidig skiller dig ud fra dine konkurrenter.


Kontakt mig, hvis du ønsker en uforpligtende vurdering af din virksomheds potentiale på Google Ads. Det koster ikke noget.

I Google Ads er der utroligt mange muligheder for at ramme netop den målgruppe, som du mener, har relevans for din forretning. Ønsker du fx at blive fundet på et lokalt søgeord, er det afgørende, at du vises, når man søger netop dette. Hvis du derimod driver en webshop og har en række produkter til salg, som du vil have solgt på din e-commerce webshop, vil Google Shopping være det mest oplagte for dig. Google Ads kan benyttes hele vejen gennem den såkaldte marketing tragt – både til at ramme de personer, som aldrig har hørt om dit brand eller virksomhed men også den virksomhed, som allerede har anvendt din service eller produkt.

Nogen mener, at Google annoncering er dyrt. Hos Nspire mener vi blot, at ikke alle virksomheder formår at indfri det fulde potentiale af Google Ads. Derfor kigger nogle forretninger på Google annoncering med skepsis. Hvis man griber det rigtigt an og udarbejder en databaseret digital strategi, som følges, erfarer vi, at man kan nå utrolige resultater.

Søgeordsanalyse til Google Ads

En søgeordsanalyse danner fundamentet for din Google Ads indsats. Gennem en grundig søgeordsanalyse identificeres relevante søgeord med stor søgevolumen og tilpas konkurrence. På den måde ved du, hvilke søgeord du bør fokusere på – og hvilke der kan give dig salg.

Konkurrentanalyse

En konkurrentanalyse er afgørende, fordi Google Ads er en auktionsbaseret søgemaskine. Det betyder, at førstepladsen går til den person, der byder mest. Eftersom det ikke altid kan betale sig at betale en meget høj klikpris for at ligge nr. 1, skal man prioritere sit budget.

Konverteringsoptimering

Konverteringssporing er alpha og omega! Uden korrekt sporing skyder du med spredehagl. Sagt med andre ord: du ved intet om hvilke søgeord eller annoncer, der faktisk giver dig salg. Desuden er data det mest værdifulde element – og uden sporing har du ikke data.


Pris på Google Annoncering?

Prisen afhænger af konkurrencen. Konkurrencen afhænger oftest af størrelsen på søgevolumen. Hvis et produkt eller service har en stor søgevolumen, er det ofte relevant at være til stede på netop denne søgning. Derfor er pris og konkurrence som oftest korrelerede.

Med Google annoncering betaler man pr klik. Du bestemmer derfor selv hvor mange penge, du ønsker at bruge hver måned på at annoncere. Hos Nspire udarbejder vi altid en analyse forud for påbegyndelse af samarbejde, hvilket indeholder et anbefalet budget. På den måde finder vi en passende Google annoncering pris.

PPC annoncering

PPC står for: “Pay Per Click” og et udtryk for den type annoncering, hvor man betaler for hvert klik, man får. Google annoncering er et eksempel på PPC. I praksis betyder det, at når en person indtaster et søgeord ind i Google og derefter trykker på annoncen, faktureres annoncekontoejeren for det betalte klik. Prisen på klikket afhænger af konkurrence og ens bud.


Google Ads bureau i Aarhus

Hos Nspire har vi specialister, som er højt specialiserede i netop Google Ads. Vi har leveret +300 kundeløsninger og vi har derfor arbejdet med mange forskellige brancher og virksomheder.

Om du er en e-commerce virksomhed, der har brug for optimering af dine Google Performance Max kampagner, der bruger +100.000 kr/md. eller om du er en mindre elektriker, har vi en specialist, der passer til dig.

Vi tror på ærlige løsninger og ærlige priser!

TRUSTPILOT

FACEBOOK

GOOGLE

Dine fordele som kunde

 • 5 stjerner på Trustpilot
 • Du ejer rettighederne til alt udført arbejde
 • Vi tænker altid forretning først
 • Altid en fast kontaktperson
 • Fagkompetente medarbejdere
 • Nem og bekvem proces

Google Shopping

Hvis du ejer en webshop, er Google Shopping formentligt allerede en afgørende kanal for dit salg. Gennem de seneste år har Google udviklet sin algoritme til at kunne automatisere dit arbejde med annoncering i højere grad. Det har også betyder, at målretningen af dine annoncer er blevet optimeret.

Hos Nspire tilbyder vi altid vores kunder et Premium CSS Partnerskab, hvilket giver dig 20% rabat på dine kliks i Google Shopping. Vi er desuden specialiserede i at optimere dit produkt feed, så dine produkter altid fremstår mest optimalt. Arbejdet med Google Shopping er omfattende og derfor har du brug for en specialist, hvis du vil flytte salget på din webshop til det næste niveau.

Inspirér dig og dine kunder

Lad os tage et uforpligtende møde på vores kontor i Aarhus.

Hos os er der ingen dumme spørgsmål eller urimelige krav. Vi ved, hvad vi kan – og vi motiveres af at udvikle din forretning.

Vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for dig?

Du er altid meget velkommen til at tage fat i os, for at høre mere om hvad vi kan gøre for sin virksomhed.

Gode råd er gratis hos os, og uanset om vi skal levere din nye hjemmeside eller ej, sørger vi for, at du altid får en god oplevelse hos os.

Ring på

41 13 99 00

Skriv til

frederik@nspire.dk