Google Partner Google PartnerMicrosoft Certified Microsoft CertifiedShopify Partner Shopify Partner |   Trustpilot anmeldelser   5/5 stjerner på Trustpilot

Paid Social

Markedsføring på sociale medier kan have en positiv effekt på din forretning, hvis du griber det rigtigt an. Hos Nspire har vi +10 års erfaring med Paid Social på diverse kanaler så som Facebook (nu Meta), Instagram, LinkedIn, Snapchat og Pinterest.


Annoncering på sociale medier – forstå SoMe

Nspire anskuer SoMe annoncering ud fra en strategisk tilgang. Vi kigger på din virksomheds nuværende situation, vurderer jeres modenhedsniveau og kan derefter anbefale en anbefalet strategi til annoncering på sociale medier.

Paid Social kan indeholde

 • Kampagneopsætning
 • Segmentering og målgruppeanalyse
 • Konkurrenceanalyse
 • Content Marketing Plan
 • Løbende optimering


Hvorfor annoncering på sociale medier?

Med en vellykket push-strategi kan du skabe en tættere relation til både eksisterende og potentielle kunder. Befinder du dig i et kompetitivt marked, er det afgørende at skille sig ud fra mængden. Det kan du gøre ved at vise din forretnings måde at tænke og agere på.

Push strategi

Annoncering på sociale medier er netop en push strategi. I modsætning til en pull strategi ‘pusher’ du dit budskab ud i markedet uden at modtageren aktivt har efterspurgt det. Derfor bør du også være opmærksom på at segmentere din målgruppe korrekt, så du eksponerer dine budskaber over for personer, som er tilbøjelige til at købe dit produkt eller din service.

Ved forkert segmentering kan du opnå den modsatte effekt: nemlig at folk bliver trætte af dit indhold og derved nægter at forholde sig til dine produkter eller services.


Some bureau Aarhus

Nspire arbejder med digital strategi herunder e-commerce og digital markedsføring. Vi arbejder databaseret og dedikeret med SoMe markedsføring og er anerkendt som et SoMe bureau i Aarhus. Hvad enten du driver en større e-commerce forretning, som bruger flere hundrede tusinde kroner hver måned på annoncekroner eller du er nystartet med blod på tanden, så vil vi gerne hjælpe dig.

Digitalt roadmap

Vi udarbejder et digitalt roadmap med vores best practices og en konkret handlingsplan, der sikrer din succes på sigt. På den måde kan vi følge alle konkrete initiativer til dørs og du kan holde os oppe på det. Vi rapporterer naturligvis løbende om performance og anbefalinger til forbedringer.

Ærlig og transparent samarbejdspartner

Kom forbi vores kontor i Aarhus eller opsæt et videomøde med os. Vi vil så gerne snakke forretning. Vi tror på, at gennem et ærligt og transparent samarbejde når man længst.

Nspire blev skabt med det formål at give noget reelt værdi til virksomhedsejere, som højest sandsynligt har brændt nallerne før. Slå på tråden og lad os tage en snak om dine muligheder.

TRUSTPILOT

FACEBOOK

GOOGLE

Dine fordele som kunde

 • 5 stjerner på Trustpilot
 • Du ejer rettighederne til alt udført arbejde
 • Prisgaranti
 • Altid en fast kontaktperson
 • Fagkompetente medarbjedere
 • Nem og bekvem proces

Hvordan fungerer reklame på Instagram?

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for dig?

Du er altid meget velkommen til at tage fat i os, for at høre mere om hvad vi kan gøre for sin virksomhed.

Gode råd er gratis hos os, og uanset om vi skal levere din nye hjemmeside eller ej, sørger vi for, at du altid får en god oplevelse hos os.

Ring på

93 95 92 20

Skriv til

info@nspire.dk